Terms and Conditions

Köpvillkor

Denna webshop drivs av

Kungsgatan Smart Teknologi AB (orgnr 559001-3727) nedan kallat Phonecare.se 

Produkten

Produkter som presenteras på Phonecare.se webbplats visar vårat nuvarande sortiment. Aktuella priser på produkter på webbplatsen är det som gäller om inte annat anges. Priserna anges i kr och inklusive moms. Kostnaderna för frakt tillkommer om inte annat är avtalat. Phonecare.se äger rätten att ändra priserna utan att meddela i förtid.

 Betalningsvillkor och säkerhet

För att kunna handla hos Phonecare.se måste du först registrera dig som kund - vilket du gör här. I kundvagnen visas pris inklusive moms, frakt och den totala summan. phonecare.se erbjuder betalning via Svea Ekonomi. Betalningsalternativen är faktura eller kortbetalning med Visa och MasterCard. Väljer du att betala med kort kommer du skickas vidare till Svea Ekonomis betalningsida.

 Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2% per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

 Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige. Vi använder Svea Ekonomis/webpays hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning. Vi accepterar följande kort: Visa och MasterCard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället.

 Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterande. Inga kortnummer sparas. Svea Ekonomi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure - en standard framtagen av Visa och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet. Om en beställning ej går igenom kontakta Phonecare.se så kontrollerar vi varför köpet ej gick igenom, försök inte flertal gånger då Svea Ekonomi spärrar beställningar som får flera försök under samma dag.

 Beställning

Genom att genomföra ett köp hos Phonecare.se accepterar kunden dessa köpvillkor och förbinder dig att följa villkoren i sin helhet. I samband med att kunden handlar hos Phonecare.se  samtycker kunden att Phonecare.se använder kundens kontaktuppgifter i marknadsföringsyfte.

 Vid orderbeställning skickas en mottagningsbekräftelse via e-post. Denna bekräftelse utgör information om innehållet i beställningen. I samband med att produkten skickas från phonecare.se lager erhåller kunden via e-post en orderbekräftelse.

 Leveranser

Leverans sker inom Sverige och av Phonecare.se anlitade transportör.

Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar.

Ångerrätt

Som kund har du alltid 14 kalenderdagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokal. Det innebär att om du köper 

en vara på Phonecare.se, har du möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa från den dag du tagit emot varan och det gäller inte för reparationer.

Returer

Vi gör vårt allra bästa för att säkerhetsställa att alla produkter som du beställer levereras till dig i sin helhet och enligt dina specifikationer. Om du trots detta skulle få en ofullständig beställning, fel produkt eller om det finns en annan orsak till att du inte är nöjd med din beställning ser vi till att åtgärda det hela på bästa tänkbara sätt. Om du vill lämna tillbaka ett felköp, eller reklamera en felaktig skada produkt eller försändelse. Returer bekostas av dig som kund underförutsättningen att det är ett ångrat köp. Vid reklamation av defekt vara eller fel leverans står vi för kostnaden för returen, kontakta oss via telefon eller e-post.

 Återbetalning

När din retur har accepteras görs en återbetalning med samma betalningsmetod som du använde vid köptillfället. Det innebär att återbetalning endast kan ske till samma källa som du använde för att köpa produkterna från början. Vid reklamerade produkter skickas ersättningsprodukt ut till dig utan extra kostnad förusatt att reklamationen godkänns.