Köpvillko

Kort om betalning med Faktura

Om du inte vill betala direkt med kort kan du välja faktura som betalningssätt hos oss på Phonecare. Vi skickar faktura på e-post till samma e-postadress som du angivit vid beställningen. Tänk på att betala fakturan i rätt tid. Du undviker då extra kostnader i form av påminnelseavgifter m.m.

Returer

Vid returer på våra produkter så måste kunden komma med kvitto om det är något fel på produkten som man köpt. Vi erbjuder ett år Garanti på dem flesta tillbehör i butiken.

Regler för returer på våra produkter

  • Kvitto måste finnas.

  • Om det är något om det är något fel på Produkten så ingår det i Garantin. Om det är så kunden har orsakat skadan på Produkten så gäller ej garanti.

Ångerrätt

Vi erbjuder en ångerrätt på 14 dagar. För att kunna återlämna varorna måste de vara i oförändrat skick och i originalförpackning om sådan finns. Efter det att du har skickat tillbaka varan oanvänd i originalförpackning återbetalar vi dig senast inom 2 till 3 arbetsdagar.

Köp villkor Reparationer

När du reparerar en mobil eller surfplatta hos oss på Phonecare så får du 12 månader Garanti på alla våra original skärmar och 3 månader garanti på våra kopia delar gäller alla modeller. Det är viktigt att du har med kvitto och rätt information när du vill lämna in något på garanti.

Garanti täcker bara den delen som vi byter ut på mobilen.

(Garantin gäller bara om det är fel från oss)

Garanti täcker inte

Vattenskada eller något annat typ av fuktskada.

Sprucken skärm

Garanti täcker

Om du får problem med touchen efter reparation

Om det bli något fel med färgerna på mobilen efter reparation

Om inte delen som du bytt funkar som det ska

Gäller bara delen vi byter ut på mobilen