Välkommen till vår butik
leverans inom 1-2 vardagar

leverans inom 1-2 vardagar

Trygg och säker betalning

Trygg och säker betalning

files/guarantee_4_1.svg

Upp till 12 månaders garanti

Mobilhållare till bilen

Mobilhållare till Bilen

I vår snabbt digitaliserade värld är mobiltelefoner en oumbärlig del av våra liv.
Från att navigera genom trafiken till att hålla kontakten med våra nära och kära, är det viktigt att ha en trygg och laglig lösning för att använda våra enheter även när vi är på vägen. Det är här mobilhållare för bilen kommer in i bilden.
Dessa små men kraftfulla enheter kan förvandla din bil till en mer organiserad och säker plats.
I dagens blogginlägg ska vi utforska världen av mobilhållare för bilen och hur de kan förbättra din körupplevelse.

Vad är en mobilhållare för bilen?

En mobilhållare för bilen är en enhet som säkert fäster din mobiltelefon på en lämplig plats i din bil.
Dessa hållare finns i olika former och storlekar, men deras huvudsakliga syfte är att hålla din telefon stadigt på plats medan du kör.

Varför behöver du en mobilhållare för bilen?

  1. Säkerhet: Att använda din telefon medan du kör kan vara farligt och i många platser även olagligt. En mobilhållare ger dig möjlighet att hålla din telefon på en lämplig plats så att du kan fokusera på vägen.

  2. Bekvämlighet: Genom att placera din telefon i en mobilhållare kan du enkelt se och använda den för navigering, musik eller handsfree-samtal utan att behöva hålla den i handen.

  3. Organisation: Mobilhållare hjälper till att hålla din bil ren och organiserad genom att ge en fast plats för din telefon istället för att den ligger löst på sätet eller i fickan.

Olika typer av mobilhållare till bilen

  1. Luftventilfästen: Dessa hållare fästs på luftventilerna i din bil och är enkla att installera och använda.

  2. Cd-spelarfästen: Om din bil har en cd-spelare som du inte använder, kan du använda en cd-spelarfäste för att montera din mobiltelefon.

  3. Armaturbrädafästen: Dessa hållare fästs på instrumentbrädan med hjälp av klister eller sugkoppar och kan placeras på olika platser för optimal synlighet och bekvämlighet.

  4. Magnetiska fästen: Dessa hållare använder magnetism för att hålla fast din telefon på plats och kan fästas på olika ytor i bilen.


Tips för att välja rätt mobilhållare för din bil

  1. Kompatibilitet: Se till att hållaren passar din telefon och din bils interiör.

  2. Stabilitet: Välj en hållare som ger tillräckligt med stabilitet för att hålla din telefon säkert på plats även under körning på ojämna vägar.

  3. Justering: En bra mobilhållare bör kunna justeras för att ge optimal synvinkel och användarupplevelse.

  4. Enkel användning: Välj en hållare som är lätt att montera, justera och använda utan att behöva ta blicken från vägen.

Olika funktioner hos Mobilhållare

  1. Mobilhållare med autotiskt stängning och öppning:
    Upplev den ultimata bekvämligheten med trådlös laddning i din bil med denna smarta bilhållare.
    Den här laddaren är designad med diskret motor vilket innebär att du som användare endast behöver placerar din telefon i mobilhållaren och låt hållaren sköta resten. Bilhållaren centrerar din telefon på plats och startar trådlös laddning, helt automatiskt. Placera din mobil i hållaren och upplev hur mobilhållarens armar automatiskt låser fast din telefon på plats och dessutom börjar ladda den trådlöst. Bekvämare än såhär blir det inte. 
    Med en enkel knapptryckning på någon av sidorna på mobilhållaren öppnar sig armarna och mobilen är redo att tas loss.

  2. Trådlös laddning:
    Ladda din telefon trådlös genom att placera den mot mobilhållaren.
    För dig som inte har trådlös laddning så är fotens utskärning på många av modellerna på mobilhållaren gjorda för att en kabel ska kunna nå ditt laddningsuttag på mobilen, praktiskt lösning för dig som inte har en mobil som stödjer trådlös laddning eller om du ändå vill kunna använda mobilhållarens andra praktiska egenskaper.

  3. Magnetisk Mobilhållare med MagSafe:
    Denna mobilhållare för ventilationsgallret är anpassad för iPhone 12/13/14/15 modeller. Den trådlösa billaddaren ger en laddningseffekt på upp till 15W med stabil ström och temperaturnivå för en säker och pålitlig laddning.
    Tack vare den starka MagSafe-ringen hålls din iPhone 12/13/14/15 stadigt och stabil, även vid ojämnavägar och gupp.
    Mobilhållaren fästs i ventilationsgallret i bilen och kan justeras 360 grader så att du kan ha telefonen i det läget du vi

  4. Mobilhållare med arm:
    Mobilhållaren består av en roterbar arm som går att vinkla 360-grader.
    Med hjälp av plastskruven på första armen får du mobilhållaren att stanna i det läger du önskar.
    Armen kan även skjutas fram och tillbaka för att komma längre ifrån eller närmare. De två nedre armarna kan justeras 180 grader, oerhört smidigt när du inte behöver använda din mobilhållare då den kan fällas ihop.
    Den sista armen som håller din telefon har en 360-graders roterbar arm som klämmer åt din telefon säkert och tryggt
    vilket möjliggör att kunna telefonen i landskapsläge eller porträttläge medans du kör. Perfekt när använder GPS.


Tänk smart och investera i en Mobilhållare till bilen!

Att investera i en mobilhållare för bilen är ett enkelt sätt att förbättra din körupplevelse och öka säkerheten på vägen. Med olika typer och modeller att välja mellan finns det en mobilhållare som passar alla behov och budgetar. Genom att välja rätt hållare för din bil och din telefon kan du njuta av en mer organiserad, bekväm och säker körning varje dag.


FÅ FRI FRAKT!

Få fri frakt när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev. Som kund hos oss får du unika erbjudanden, rabatter och senaste nytt! Koden skickas på mail.

Hem
Meny
Varukorg