Välkommen till vår butik
leverans inom 1-2 vardagar

leverans inom 1-2 vardagar

Trygg och säker betalning

Trygg och säker betalning

files/guarantee_4_1.svg

Upp till 12 månaders garanti

Rvelon

Rvelon Mobiltillbehör

Rvelon strävade efter att skapa en exklusiv serie av mobiltillbehör, inklusive skal, laddare, kablar och adaptrar, som skulle erbjuda enastående kvalitet till sina kunder.
I dagens marknad finns det en överflödighet av alternativ när det gäller mobiltillbehör såsom skal, fodral och laddare.
Men hur kan man vara säker på att man får produkter av hög kvalitet? För att besvara denna fråga grundades Rvelon, med målet att erbjuda högkvalitativa produkter till ett prisvärt värde.
Rvelon är för den som söker mobiltillbehör som inte bara håller hög kvalitet utan även har en design och färgalternativ som passar deras personliga stil.

Rvelon erbjuder ett brett sortiment av mobiltillbehör, inklusive stöttåliga skal med extra förstärkning, MagSafe skal, plånboksfodral i läder, plånboksfodral med avtagbart skal, plånboksfodral med extra kortfack samt silikonskal med och utan magnetiska funktioner.

Vår premiumserie av plånboksfodral är noggrant designad med fokus på hållbarhet och aktuella trender. Rvelon framhäver en stilren, enkel och snygg design.
Tillverkade i Sverige med stor noggrannhet för att ge din mobil en stilfull look. Våra plånboksfodral kommer med magnetiska funktioner, praktiska finesser och framförallt, de håller din mobil skyddad.
Dessutom är alla våra skal kompatibla med skärmskydd, vilket ger dig möjligheten att kombinera fodral med valfritt skärmskydd från vår kollektion.
Perfekt för dig som vill investera i ett fodral som inte bara är snyggt utan också hållbart i längden.

När det gäller våra vanliga och snabbladdare har Rvelon implementerat 10 lager av säkerhet för att skydda mot överladdning, underladdning, överspänning, överström, hög temperatur, elektromagnetiska störningar och kortslutning.
Med Rvelon-laddare kan du ladda din enhet med fullständigt förtroende för dess säkerhet och hållbarhet.

Hitta Rvelon tillbehör här

FÅ FRI FRAKT!

Få fri frakt när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev. Som kund hos oss får du unika erbjudanden, rabatter och senaste nytt! Koden skickas på mail.

Hem
Meny
Varukorg