Laddare och Kablar hos Phonecare.se

Oavsett om du är ute efter en iPhone laddare, Samsung laddare eller en vanlig
USB laddare så kan vi erbjuda en uppsjö med olika varianter.
Vi har god lagerhållning på mobiltillbehör och kommer alltid erbjuda dig konkurrenskraftiga priser. Vi anpassar våra inköp efter kundens efterfrågan där vi samtidigt erbjuder ett bassortiment till alla olika typer av enheter. Just nu har vi till exempel ett brett utbud av laddare och kablar till iPhone, iPad, Samsung, Huawei, OnePlus, Xiaomi, Motorola, Google, Nokia och många fler.

Hos oss hittar du även trådlösa laddstationer vilket är en produkt som kan snabbt ladda mobilen, AirPods och Apple Watch samtidigt.
Inget behov av stökiga laddningskablar, lägg bara mobilen på plattan så laddas den. 

Hur hittar man rätt laddare?

Det första och främsta du bör titta efter när du köper en laddkabel eller adapter är produktens kompatibilitet.
Det finns till exempel Lightningkabel som är kompatibel från iPhone 5 till iPhone 14 Pro Max, USB-C som oftast används för alla nyare Android telefoner och iPhone 15 serien och nyare. Vi säljer även den äldre och klassiska laddaren, Micro-USB.

En annan sak du behöver kontrollera är om din enhet stöder snabbladdning eller inte. Om du planerar att köpa en snabbladdare måste du verifiera din telefon för detsamma. Kabeln eller adaptern gör ingen skillnad om din enhet inte stöder snabbladdning.

Förutom det måste du också fokusera på produktens kvalitet.
Kablar av låg kvalitet slits lätt ut och kan även skada din bärbara dator och telefon. Därför är det bättre att investera i bra powerbanks, adaptrar och kablar som är hållbara och fungerar perfekt med din enhet.

Vi rekommenderar Laddare och kablar från Rvelon
Rvelon-kablarna är designade med fokus på pålitlighet och snabb dataöverföring. Vårt sortiment inkluderar MFi-certifierade kablar för iPhone, USB-C-kablar för de senaste Android-enheterna och universella kablar som passar olika modeller. Den robusta konstruktionen och högkvalitativa material säkerställer att våra kablar klarar av daglig användning och hanterar alla dina anslutningsbehov.
Kolla in Rvelons laddare och kablar här!

Laddare från Rvelon
Rvelon-laddare erbjuder snabb och effektiv laddning för dina mobila enheter. Vår kollektion inkluderar laddare med olika portar och effekter för att möta de specifika kraven för olika märken och modeller. De kompakta och lätta designerna gör våra laddare idealiska för resor och vardagsbruk.

Varför välja Rvelon?
Rvelon använder endast högkvalitativa material för att säkerställa pålitlighet och hållbarhet.
Inte nog med sin snygga design så nyttjar adaptern 10 lager av säkerhet för att skydda mot överladdning, underladdning, överspänning, överström, hög temperatur, elektromagnetiska störningar och kortslutning.
Våra kablar och laddare är kompatibla med en mängd olika mobila enheter, vilket gör dem till mångsidiga tillbehör för alla användare.
Rvelon-laddare är utformade med avancerad teknik för att säkerställa snabb laddning utan att kompromissa med enhetens säkerhet.
Våra produkter kombinerar hög prestanda med stilren design, vilket ger en perfekt balans mellan form och funktion.

Oavsett om du behöver en pålitlig laddare för att hålla din enhet laddad eller en kabel för snabb dataöverföring, kan du lita på Rvelon för att leverera högkvalitativa tillbehör.
Utforska vårt sortiment och ge dina mobila enheter det de förtjänar - tillförlitliga och effektiva kablar och laddare från Rvelon.

Vi på Phonecare anser att det inte bör vara kostsamt att köpa tillbehör till din mobil eller dator.
Därför erbjuder vi alltid riktigt förmånliga priser på våra produkter. Att ha en extra laddare eller adapter till hands är alltid praktiskt, särskilt med tanke på hur dagens elektronikprodukter tömmer batteriet snabbare jämfört med mobilerna för några år sedan.
Genom att ha en laddare både på jobbet och hemma kan du säkerställa att du aldrig behöver vara utan batteri på din telefon.

Välkommen in i vår webbshop och utforska vårt sortiment av laddare och kablar. Om det är så att du saknar något i vårt utbud, tveka inte att kontakta oss.
Vi finns här för att hjälpa dig!