Välkommen till vår butik

leverans inom 1-2 vardagar

leverans inom 1-2 vardagar

Trygg och säker betalning

Trygg och säker betalning

files/guarantee_4_1.svg

Upp till 12 månaders garanti

SKÄRMSKYDD
Skärmskydd till din mobil - montera ett skärmskydd på mobilens skärm så behöver du inte oroa dig för repor och minimerar risken för sprickor. Ett skärmskydd eller displayskydd fngerar som en extra förstärkning adderat till det befintliga glaset genom att skärmen får en skyddande yta som då istället tar de stötar och repor som kommer med den dagliga användningen.

VILKET SKÄRMSKYDD ÄR BÄST?
Många av skydden är tillverkade i härdat glas som knappt syns och dessutom har en stor reptålighet. Skärmskydden kommer i olika tjocklekar samt att vissa skydd är heltäckande. Fördelen med ett härdat glas är att det är extremt tåligt för repor, stötar och förhindrar sprickor i skärmen. Skärmskydd i härdat glas är de mest vanliga displayskydd på marknaden. Skyddet är helt transparent och upplevelsen resulterar att du knappt märker att skyddet sitter monterat. Några skydd är också självläkande vilket innebär att de läker om de får en repa, detta tack vare sin hydrogel film som är ett silikonbaserat skärmskydd.
Fördelen med hydrogel är att de inte spricker då de inte innehåller glas.
Är du ute efter en klassiskt plastfilm till skärmskydd finns det också att hitta hos oss på Phonecare.
Oavsett vilket skärmskydd du köper kommer alla vara bättre än inget alls monterat. Ett skärmskydd är en av de mest prisvärda försäkring du kan investera i, då en trasig skärm kan vara extremt kostsamt att byta ut.

HUR SÄTTER MAN PÅ ETT SKÄRMSKYDD? 
Gemensamt för våra skärmskydd är att de är enkla att montera med målsättningen att vem som helst ska kunna klara av det.
Med hjälp av en förenklad guide kommer även du klara av att montera skärmskyddet.

Steg 1: Innan du börjar med appliceringen av skärmskyddet - kontrollera att de utstansade hålen är korrekt för eventuellt hemknapp och samtalshögtalare genom att lägga skyddet över skärmen, utan att ta bort skyddsplasten. Med denna process får du en känsla av hur skärmskyddet ska ligga när du applicerar det på skärmen.

Steg 2: Gör sedan rent mobilen och avlägsna smuts och fettfläckar med hjälp av den medföljande våt/spritservett.
Efter du rengjort, putsa sedan skärmen noga med putsduken och se till att skärmen är helt torr.
Var noga med denna rengöringsprocessen då resultatet kan komma att försämras ifall skärmen inte är helt fri från damm eller smuts. 

Steg 3: Samtidigt som du har den exponerade ytan riktad nedåt, dra bort skyddsplasten till skärmskyddet genom att försiktigt dra i den flik som sitter på skärmskyddet
Var mycket noga med att ej vidröra den delen av skärmskyddet som nu exponerats då du inte vill ha synliga fingeravtryck på skyddet.
Håll i kanterna, exponerade ytan nedåt, för att undvika detta.

Steg 4: Måtta nu in skärmskyddet noga ovanifrån så att du sätter det rakt. Ta hjälp av kanterna och de utskärningar som finns för eventuellt samtalshögtalare och hemknapp.
Ett tips är att vinkla skärmskyddet något för att första applicera det i ovankant och sedan försiktigt lägga skyddet ner.
Kontrollera att skyddet läggs kan i kant med telefonens ram.

Steg 5: När skärmskyddet ligger centrerat så fäster du det genom att lätt trycka med fingret i mitten av glaset.
Du kommer nu se hur luften under skärmskyddet kryper ut från mitten och ut till kanterna och skapar ett vakuum.

Steg 6: Tryck ut eventuella luftbubblor med hjälp av putsduken genom att jobba dig successivt utåt mot kanterna.
Använd inte för mycket kraft, repetera istället processen många gånger med ett jämt tryck nog för att skapa friktion under fingret.

HUR FÅR MAN BORT BUBBLOR PÅ SKÄRMSKYDD?
Om du skulle montera skyddet snett eller icke centrerat så kan du vara lugn, med de härdade glasen kan du enkelt och försiktigt ta loss skyddet för att sedan återmontera det igen, tills du är nöjd med resultatet. Ibland uppstår bubblor under skärmskyddet som kan vara svåra att få bort och då kan repetera steg 6 i guiden. Det är viktigt att inte trycka för hårt, utan använd en masserande kraft för att jobba ut bubblan mot sin närmaste utgång.

HUR TAR MAN BORT SKÄRMSKYDD?
Du tar enkelt bort skärmskyddet genom att flika upp skyddet i något av hörnen där du sedan försiktigt drar skyddet uppåt samtidigt du har ett stadigt grepp runt telefonen. När du tar bort skärmskydd i glas så är det bra att vara extra försiktig då glaset kan splittras. Även fast skärmskyddet redan är trasigt är det bra att vara försiktig då glaset kan splittras mer än vad det redan blivit utsatt för. 

HITTA SKÄRMSKYDD TILL DIN TELEFON
Här hos Phonecare.se hittar du prisvärda skärmskydd, med kvalité i fokus, som passar just dig. Vi har mängder av skärmskydd, här hittar du iPhone skärmskydd till alla olika modeller, vi har till iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13 och iPhone 14. Vi har också skärmskydd till Samsung som du kan hitta här.
Samsung har en uppsjö av olika modeller och därför kan det ibland vara svårt att hitta ett bra skydd till just din telefon. Oavsett om du har en Samsung S serie, A serie eller kanske en Note så kommer du, med största sannolikthet, att hitta en skärmskydd till din telefon hos oss på Phonecare.se. 

Har du en Xiaomi, OnePlus, Huawei, iPad, Redmi, Apple Watch eller Nothing Phone som du vill skydd, inga problem, vi har skärmskydd till dessa modeller också. Hos Phonecare hittar du skärmskydd till samtliga modeller. Klicka här för att få en vy över våra skärmskydd.
Oavsett om du är ute efter ett härdat glas, ett heltäckande glas, ett självläkande skärmskydd eller ett skärmskydd med begränsat insynsskydd så har vi det.
Ta hand om din telefon och investera i ett skärmskydd, så klarar den sig längre.

Left Fortsätt handla
DIN ORDER

Du har inga varor i din kundvagn

Passa på att köpa

FÅ FRI FRAKT!

Få fri frakt när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev. Som kund hos oss får du unika erbjudanden, rabatter och senaste nytt! Koden skickas på mail.

Hem
Meny
Varukorg