Med bakgrund som grossist till dom flesta reparationsbutikerna i Sverige under många år fick vi idén att sälja direkt till privatpersoner. Vill du ge din telefon ett nytt liv eller renovera upp den där telefonen som bara ligger i byrålådan, ja, då har kommit rätt!

Nu har du möjligheten att använda exakt samma reservdelar, verktyg och tillbehör samt dra nytta av den supply chain som landets främsta reparatörer, myndigheter och mindre företag använder dagligen i deras verksamheter.
Inga onödiga mellanhänder vilket resulterar i ett lönsammare pris för dig. 

Läs mer om våra olika kvalité alternativ.

Inte nog med alla våra reservdelar så har vi ett giganstiskt sortiment av mobiltillbehör.
Att ha några extra laddningskablar liggandes kommer tillslut till användning. Vi kan erbjuda dig en extra stryktålig kabel ifall du råkar ha sönder dina laddkablar ofta eller tex en snabbladdare för dig som ständigt är på språng. En powerbank är bra att ha med sig ifall man till exempel inte skulle ha tillgång till ström eller ifall man inte hunnit ladda upp sina telefon.
Vi erbjuder till exempel powerbanks i pocket size vilket gör att du smidigt kan ha med den överallt. Med denna powerbank kan du ladda din telefon från 0 till 80%. 
För att förhindra att du råkar ut för en trasig skärm eller spricka i skärmen så är skärmskydd bästa försäkringen du kan ha.
Våra displayskydd är enkla och montera och kräver inga tekniska förkunskaper. Vi har skärmskydd i härdat glas, plastskydd, självläkande skärmskydd och för dig som inte gillar nyfikna blickar, privacy skärmskydd,
vilket innebär att du endast ser skärmens aktivitet rakt framifrån. Perfekt om du vill undvika smygtittare. 
Vårt mål på Phonecare är att alltid kunna tillhandahålla varje kund, oavsett vilken enhet du har, en laddare, kabel, adapter eller mobiltillbehör i ett högkvalitativt utförande, till ett fantastiskt pris.

Med ett brett sortiment över 10,000 artiklar kan vi erbjuda av powerbanks, laddare, trådlösa laddare och massvis med mobiltillbehör till alla typer av mobiltelefoner och surfplattor.

Vi kan garantera att du kommer hitta något som passar just dig.
Vi har samlat allt du kan tänkas behöva under samma tak.
På våran sida kommer du hitta allt du behöver till dina enheter.

Tveka inte på att höra av dig till oss så hjälper vi gladeligen till.
info@phonecare.se