Välkommen till vår butik

leverans inom 1-2 vardagar

leverans inom 1-2 vardagar

Trygg och säker betalning

Trygg och säker betalning

files/guarantee_4_1.svg

Upp till 12 månaders garanti

Mobiltillbehör för Samsung

Mobiltillbehör är en viktig del av vår vardag, särskilt när det gäller att skydda och förbättra användningen av våra smartphones. För Samsung-användare finns det en uppsjö av tillbehör som kan göra livet med en mobiltelefon både enklare och roligare.

Först och främst, låt oss prata om mobilskal. Dessa små hjältar är avgörande för att hålla din Samsung-telefon säker från stötar och repor. Tänk dig att du är på en promenad och din telefon glider ur handen – ett robust mobilskal kan vara skillnaden mellan en oskadd telefon och en kostsam reparation. Dessutom, med en mängd färger och mönster att välja mellan, kan du uttrycka din personliga stil samtidigt som du skyddar din enhet.

Sedan har vi skärmskydd, som fungerar som en osynlig sköld för din telefons mest känsliga del – skärmen. Ett bra skärmskydd kan motstå repor och till och med minska risken för sprickor vid fall. Det är som en försäkring som ser till att din skärm förblir kristallklar och intakt.

Vidare, om du ofta är på språng, kan ett plånboksfodral vara en riktig livräddare. Inte nog med att det skyddar din telefon, det låter dig också bära dina viktigaste kort och lite kontanter på ett och samma ställe. Det är praktiskt, effektivt och minskar risken att du glömmer något viktigt hemma.

Laddare och kablar är också oumbärliga. Tänk dig att din telefon dör mitt i en viktig konversation – en snabbladdare kan snabbt ge din telefon den energi den behöver för att fortsätta dagen. Och med kablar av hög kvalitet behöver du inte oroa dig för att de ska gå sönder eller sluta fungera efter bara några användningar.

Slutligen, för de som älskar teknik, erbjuder Samsung även smarta klockor som kompletterar din smartphone perfekt. De håller inte bara koll på dina steg och hälsa, utan låter dig också hantera meddelanden och samtal utan att behöva ta upp telefonen ur fickan.

Sammanfattningsvis, Samsungs mobiltillbehör är mer än bara prylar; de är verktyg som förbättrar och förenklar vår dagliga interaktion med våra älskade enheter. Oavsett om du är en tonåring eller vuxen, finns det tillbehör som passar just dina behov och hjälper dig att få ut det mesta av din Samsung-upplevelse.

Mobilskal och Fodral för Samsung

Hos oss på Phonecare hittar du massor av Samsung kompatibla produkter till en stor mängd olika telefonmodeller och surfplattor.

Du kan hitta mobilskal, fodral, kablar och mer till just din enhet. Skalen och telefonfodralen finns i en stor variation av färger och designer, beroende på vilket modell av telefon du har. Vi har även klassiska plånboksfodral med kortfack så du kan ha din mobil och plånbok i ett.

Bland annat har vi plånboksfodral, silikonskal och stöttåliga skal till S21, S22, S23 och alla samtliga Fold och Flip modeller. Det finns även mobilskal i snygga i rosa, lila eller svart. Vi har även vanliga enfärgade skal i en stor variation av färger; svart, turkost, rött, brunt, med mera.
Telefonskalen finns att köpa i flera olika material såsom hårdplast, TPU och äkta läder, för att nämna några.

Stöttåligt TPU Skal - Tåligt. Perfekt Passform. Enkelt.

En annan stor egenskap hos våra stöttåliga skal är dess slimmade och enkla design. Skalet är enkelt att ta med sig, passar perfekt i fickan och fastnar inte mot tyg, vilket då gör skalet ytterst smidigt.
Mobilfodralet finns i en rad olika färger så att du kan välja en som matchar din personliga stil.

Mobilskalet monteras enkelt på din telefon och det kan enkelt tas bort, du har dessutom alltid tillgång till knappar och laddningsuttaget.

Letar du efter skal eller fodral till din Samsung Galaxy S23 har vi självklart det också, i olika färger beroende på vilket modell du har. Du kan även beställa kablar eller hela laddare om det är vad du behöver. Både kablarna och laddarna finns i vitt eller svart, beroende på vad du vill matcha den till.

Samsung Original Tillbehör hos Phonecare

För Enheten som Följer Dig Välkommen till Phonecare din destination för Samsung Originalprodukter, skräddarsydda för ett stort antal telefonmodeller och surfplattor. Oavsett om du söker mobilskal, fodral, kablar eller andra tillbehör, så har vi det du behöver för din enhet. Utforska vårt sortiment av färger och designer, skräddarsydda för olika telefonmodeller.

Vi på Phonecare vet att du är mån om att skydda och ta hand om din tekniska ägodel. Därför har vi tagit fram en mängd olika tillbehör så att du som kund ska finna precis det du söker. Vare sig det handlar om skal till en mobiltelefon eller ett skärmskydd till din surfplatta kan vi hjälpa dig hitta det du behöver. Självklart vill vi på Phonecare att du som kund ska bli nöjd med ditt köp, och därför har vi en ångerrätt på 14 dagar samt öppet köp.

Nedan kan du läsa lite intressant fakta om Samsung som företag.

Historiskt ursprung

Samsung, grundat 1938 av Lee Byung-chul i Sydkorea, hade sitt ursprung som ett livsmedelsföretag som bland annat producerade nudlar.
År 1969 etablerades Samsung Electronics, och sedan dess har företaget blivit världsledande inom elektronik.

Global mobiltelefonjätte

Samsung är känt för att vara världens största mobiltelefontillverkare sett till antalet sålda telefoner.
De passerade Nokia som den största mobiltelefonleverantören år 2012 och har sedan dess behållit sin position i branschen.

Innovativa Teknologiska Framsteg

Samsung har varit en pionjär när det gäller teknologiska framsteg inom mobilindustrin.
De introducerade den första böjbara smartphoneserien, Galaxy Fold, och har fortsatt att driva innovation genom sina Galaxy S- och Note-serier.

Brett produktutbud

Utöver mobiltelefoner erbjuder Samsung även ett omfattande utbud av elektronikprodukter, inklusive surfplattor, smarta klockor, TV-apparater och vitvaror.
Deras diversifierade produktportfölj gör dem till en av de mest inflytelserika aktörerna inom hemelektronik.

Ledande inom skärmteknologi

Samsung är känt för sina banbrytande skärmar, och deras AMOLED-teknologi har satt standarden för levande färger och kontrast i mobilskärmar.
Detta har bidragit till att erbjuda användare en förstklassig visuell upplevelse.

Fokus på hållbarhet

Som ett globalt företag har Samsung visat engagemang för hållbarhet och miljöansvar.
De strävar efter att minska sin miljöpåverkan genom initiativ som återvinning av elektronik och användning av miljövänliga material.

Populär Android-tillverkare

Samsung har varit en nyckelspelare inom Android-ekosystemet och har bidragit till att forma plattformens utveckling.
Deras Galaxy-enheter är kända för att erbjuda kraftfulla prestanda och en anpassningsbar användarupplevelse.

 

Left Fortsätt handla
DIN ORDER

Du har inga varor i din kundvagn

Passa på att köpa

FÅ FRI FRAKT!

Få fri frakt när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev. Som kund hos oss får du unika erbjudanden, rabatter och senaste nytt! Koden skickas på mail.

Hem
Meny
Varukorg