Original
När du köper en originaldel såsom skärm, batteri eller baksida så kan du försäkra dig om att du får en genuin reservdel framtaget från tillverkaren.
Alla reservdelar finns dock inte att köpa som original.
Det kan till exempel bero på råvarubrist, slut i lager, hög efterfrågan eller helt enkelt har slutat att tillverkas på grund av utgående modell.

Betyder det att det jag inte kan få tag på bra reservdelar? Nej.

Vi jobbar hårt för att erbjuda dom bästa produkterna vilket innebär att vi kan köpa in reservdelar tagna från nya telefoner. Dessa är billigare i jämförelse och du får samma hållbarhet och kvalité. Dessa kännetecknas som ”använd” eller ”begagnad” i vår webshopp.

OEM är en förkortning för Original Equipment Manufacturer, det vill säga Original utrustning från tillverkaren. För att enklast beskriva OEM-produkter så innebär det att tillverkaren, säg Samsung beställer ett jobb hos en underleverantörer, ibland kan det vara en kombination av egentillverkade och inköpta komponenter detta monteras sedan ihop hos OEM-företaget.
Enkelt sagt allt som tillverkats eller produceras till en färdig produkt specifikt för en slutanvändare, benämns OEM. Våra erfarenheter har tydligt visat att OEM-tillverkad elektronik är pålitlig för att säkerställa ett långlivat och väl fungerande resultat.

Premium är resevdelar vi handplockat själva genom att beställa hem varuprov från flertalet fabriker för att testa i vår egna verkstad i Stockholm. Vi väljer dessa med stor omsorg och fortsätter evaluera kontinuerligt vid varje inköp. Skulle kvalitén avviker så läggs dessa inte upp på hemsidan och istället utnyttjar vi våra garantier mot leverantör.. Dessa reservdelar är från tredjepartstillverkare.

Läs produktbeskrivningen för mer information eller släng iväg ett mejl till order@phonecare.se så svarar vi på eventuella frågor.