MOBILTILLBEHÖR
Alla trådlösa enheter såsom mobiltelefoner, surfplattor och bärbara datorer behöver tillslut laddas.
Din enhet har alltmer blivit ett viktigare verktyg då den inte bara används till underhållning utan också till kommunikation, arbete och en stor del av det alldagliga livet. Då användningen av mobilen ständigt ökar och vi blir alltmer beroende av våra mobiltelefoner är det extra viktigt att ha tillbehör nära till hands. 
Några tips på väsentliga produkter är till och börja med en laddare och kabel som passar din enhet. Att ha några extra laddkablar liggandes kommer tillslut till användning. Vi kan erbjuda dig en extra stryktålig kabel ifall du råkar ha sönder dina laddkablar ofta eller tex en snabbladdare för dig som ständigt är på språng. En powerbank är bra att ha med sig ifall man till exempel inte skulle ha tillgång till ström eller ifall man inte hunnit ladda upp sina telefon.
Vi erbjuder till exempel powerbanks i pocket size vilket gör att du smidigt kan ha med den överallt. Med denna powerbank kan du ladda din telefon från 0 till 80%. 
För att förhindra att du råkar ut för en trasig skärm eller spricka i skärmen så är skärmskydd bästa försäkringen du kan ha.
Våra displayskydd är enkla och montera och kräver inga tekniska förkunskaper. Vi har skärmskydd i härdat glas, plastskydd, självläkande skärmskydd och för dig som inte gillar nyfikna blickar, privacy skärmskydd,
vilket innebär att du endast ser skärmens aktivitet rakt framifrån. Perfekt om du vill undvika smygtittare. 
Vårt mål på Phonecare är att alltid kunna tillhandahålla varje kund, oavsett vilken enhet du har, en laddare, kabel, adapter eller mobiltillbehör i ett högkvalitativt utförande, till ett fantastiskt pris.
Med ett brett sortiment över 10,000 artiklar kan vi erbjuda av powerbanks, laddare, trådlösa laddare och massvis med mobiltillbehör till alla typer av mobiltelefoner och surfplattor.
Vi kan garantera att du kommer hitta något som passar just dig.
Vi har samlat allt du kan tänkas behöva under samma tak.
På våran sida kommer du hitta allt du behöver till dina enheter.
Vi har ett stort sortiment av snabbladdare, höghastighets kablar, laddare till laptops såsom Macbook med fler.

KVALITÉ, PRISER OCH UTBUD Oavsett om du är ute efter en iPhone kabel original, Samsung laddare eller en vanlig iPhone laddare, skärmskydd, trådlös laddare, USB C laddare,
trådlösa hörlurar, AirPods eller powerbank så har vi det. Vi har god lagerhållning på mobiltillbehör och kommer alltid erbjuda dig konkurrenskraftiga priser. 
Vi anpassar våra inköp efter kundens efterfrågan där vi samtidigt erbjuder ett bassortiment till alla olika typer av enheter. Just nu har vi till exempel ett brett utbud av mobiltillbehör till iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14, Samsung S22 Ultra, Samsung S22, Samsung S23, Huawei P40 Pro och många fler.

RVELON MOBILTILLBEHÖR
Rvelon är en premiumserie av mobilskal, iPhone laddare, USB C laddare, kablar, adapter som är designat baserat på hållbarhet, funktion och säkerhet.
Rvelon laddare nyttjar adaptern 10 lager av säkerhet för att skydda mot överladdning, underladdning, överspänning, överström, hög temperatur, elektromagnetiska störningar och kortslutning.
Rvelons sortiment av laddare består av snabbladdare, USB laddare, multi laddare. Med Rvelons multiladdare kan du tex ladda genom USB C och USB A samtidigt tack vare att den har två utgångar i samma laddare.
Med sina 20W kan den snabbladda via USB C kontakten.

För dig som behöver en ännu mer kraft kan vi erbjuda våran Rvelon 30W USB C laddare. Denna adapter är ett bättre val än 20W ifall syftet är att snabbladda din telefon eller surfplattor såsom iPad. Stödjer din enhet snabbladdning så laddar du upp ca 50% av batteriet på ca 30 minuter tack vare laddarens 30W.
Vi rekommenderar denna produkt för mobiltelefoner, surfplattor. 
Är du ute efter en slitstark USB C eller lighntingkabel  kabel som tål att klämmas, dras och slitas i? Rvelon erbjuder en laddkabel som är extremt tålig tack vare sitt flätade yttre och sitt hållbara böjskydd. Denna specifika kabel är 10 gånger starkare än en vanlig lightningkabel och har i fabrik gjort 10 000 böjdtester.