Välkommen till vår butik

leverans inom 1-2 vardagar

leverans inom 1-2 vardagar

Trygg och säker betalning

Trygg och säker betalning

files/guarantee_4_1.svg

Upp till 12 månaders garanti

Mobiltillbehör till OnePlus

Att välja rätt tillbehör till din OnePlus-telefon är som att ge den en personlig touch. Tänk på ditt mobilskal som en kostym för din telefon – det ska inte bara skydda, utan också spegla din stil. Skyddande skal kommer i många former; vissa är tunna och diskreta, medan andra är robusta och redo för alla äventyr.

Skärmskydd är telefonens osynliga hjälte. Det är som en sköld som står emot repor och stötar, och håller din skärm lika klar och ren som den dag du köpte den. Och när det gäller laddare, är de livlinan som håller din telefon vid liv. Med snabbladdningsteknik kan du snabbt få tillbaka kraften, så att du aldrig missar ett viktigt samtal eller meddelande.
Förutom dessa grundläggande tillbehör finns det en hel värld av extrafunktioner. Bluetooth-hörlurar förvandlar din musikupplevelse och ger dig friheten att röra dig utan kablar. Och med en mängd olika fodral kan du byta stil lika ofta som du byter kläder.

Kom ihåg, att investera i tillbehör till din OnePlus är inte bara praktiskt, det är också ett sätt att uttrycka vem du är. Så, ta dig tid och välj tillbehör som inte bara kompletterar din telefon, utan också din personlighet. Kvalitet och stil går hand i hand, och med rätt tillbehör kan din OnePlus bli mer än bara en telefon – den blir en förlängning av dig.

OnePlus Tillbehör hos Phonecare.se

Välkommen till Phonecare och vårt omfattande sortiment av OnePlus-mobiltillbehör, där innovation och stil går hand i hand för att förhöja din mobilupplevelse.

OnePlus, känt för sina flaggskeppsmodeller som OnePlus 8 och OnePlus 9, har etablerat sig som en av de mest framstående aktörerna inom mobilteknologi.
Hos oss hittar du exklusiva och högkvalitativa tillbehör som tar din OnePlus-enhet till nya höjder.

Skydda mobilen med stil

OnePlus Skal och Fodral Utforska vårt imponerande utbud av OnePlus-skal och fodral, designade för att säkra din enhet med stil och precision.
Våra skal kommer i olika material, inklusive slitstark hårdplast, mjuk TPU och äkta läder.
Oavsett om du föredrar en minimalistisk look, en robust design eller ett elegant läderfodral, har vi något som matchar din personliga stil och skyddar din OnePlus mot vardagsslitage.

OnePlus Skärmskydd

Njut av en kristallklar skärm utan oro med våra OnePlus-skärmskydd och härdat glas.
Våra skärmskydd är designade för att ge överlägsen skydd mot repor och stötar samtidigt som de behåller den känsliga pekskärmens responsivitet.
Upptäck en värld av visuell klarhet och bevara din OnePlus-display i perfekt skick.

OnePlus Laddare och Kablar

Ge din OnePlus den laddning den förtjänar med vårt sortiment av högeffektiva laddare och kablar.
Utforska snabbladdningstekniken och håll dig ansluten med pålitliga USB-C-kablar.
Våra OnePlus-laddare och kablar är optimerade för snabb och effektiv laddning, så du är alltid redo för äventyr
Här hittar du snabbladdare till din OnePlus.

Mobiltillbehör till din OnePlus

Från Bluetooth-hörlurar till olika mobilskal har vi har allt du behöver för att maximera och njuta av din OnePlus mobil.
Utforska vår kollektion av OnePlus mobiltillbehör för just din modell och ta mobilupplevelse till nästa nivå med stil, innovation och pålitlighet.
Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa tillbehör som är skräddarsydda för att förbättra och skydda din OnePlus-enhet.
Välkommen till en värld av mobiltillbehör där kvalitet och stil går hand i hand.
Nedan hittar du 5 intressanta faktum om OnePlus som företag.

Grundarfilosofi

OnePlus grundades i december 2013 av den tidigare vice VD:n för Oppo, Pete Lau, och Carl Pei.
Företagets filosofi kretsar kring mottot "Never Settle", vilket betonar engagemanget för att leverera toppmodern teknologi och förstklassiga användarupplevelser utan kompromisser.

Inbjudan-Endast System

I sina tidiga dagar antog OnePlus ett oortodoxt system där köp av deras smartphones krävde en inbjudan.
Denna strategi lade till en exklusivitetselement och skapade betydande uppståndelse kring produktlanseringarna.
Fans kunde endast köpa en OnePlus-enhet om de fick en inbjudan, antingen från företaget självt eller från befintliga OnePlus-användare.

Community-Driven Utveckling

OnePlus har byggt en stark relation med sin användargemenskap.
Företaget söker aktivt feedback och förslag från användarna genom forum och evenemang.
"OnePlus Community" spelar en avgörande roll för att påverka programuppdateringar, funktioner och även designen av nya OnePlus-enheter, vilket främjar en känsla av samarbete mellan företaget och dess kunder.

Flaggskeppsdödande Enheter

OnePlus blev känt för att erbjuda högpresterande specifikationer och funktioner till betydligt lägre priser jämfört med andra flaggskeppssmartphones.
Termen "flaggskeppsdödare" associerades med OnePlus-enheter på grund av deras förmåga att konkurrera med toppmoderna smartphones när det gäller prestanda och design samtidigt som de behöll en mer prisvärd prispunkt.

Global Expansion

Sist men inte minst så började OnePlus som ett kinesiskt smartphone-företag men expanderade snabbt sin närvaro globalt.
Företaget trädde in på olika internationella marknader, inklusive Europa, Nordamerika och Indien, och utmanade framgångsrikt etablerade aktörer på den globala smartphonemarknaden.
Denna snabba expansion bidrog till att OnePlus blev ett igenkännligt namn på den globala scenen.
Dessa fakta visar OnePlus som ett företag som har stört smartphone-marknaden med sin unika approach, användarcentrerade filosofi och engagemang för att leverera premiumenheter till konkurrenskraftiga priser.
Left Fortsätt handla
DIN ORDER

Du har inga varor i din kundvagn

Passa på att köpa

FÅ FRI FRAKT!

Få fri frakt när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev. Som kund hos oss får du unika erbjudanden, rabatter och senaste nytt! Koden skickas på mail.

Hem
Meny
Varukorg