Välkommen till vår butik
leverans inom 1-2 vardagar

leverans inom 1-2 vardagar

Trygg och säker betalning

Trygg och säker betalning

files/guarantee_4_1.svg

Upp till 12 månaders garanti

Laga sprucken baksida på mobilen

Laga sprucken baksida på mobilen

Trasig baksida på mobilen? 😢
Lugn, vi hjälper dig 😎

Att råka spräcka baksidan på ens mobiltelefon är en vanlig men ändå irriterande olycka som många av oss har erfarenhet av. Men oroa dig inte, det finns en enkel och smidig lösning!
Med Phonecare kan du få din mobil reparerad på nolltid och få den att se ut som ny igen.

Det första steget är att erkänna att det har hänt. Det kan vara frestande att ignorera det och låta det vara, men det kan vara farligt för både dig och din telefon.
Sprickor och skador på baksidan kan leda till att vatten och smuts tränger in i telefonen, vilket kan orsaka mer skada på lång sikt.
Därför är det bäst att agera snabbt för att lösa problemet.

Phonecare gör processen enkel och bekväm för dig som kund. Med våran butik på Kungsgatan i Stockholm kan du få din mobil reparerad. Vi har kunniga tekniker som är specialiserade på att hantera olika typer av mobilskador, inklusive trasiga baksidor.

Det bästa är att du också har möjlighet att köpa reservdelarna själv från Phonecare.se, om du föredrar att göra reparationen själv.
Detta är ett fantastiskt alternativ för de som är lite mer tekniskt kunniga och vill ta saken i egna händer.
Phonecare erbjuder högkvalitativa reservdelar till rimliga priser, vilket gör det till ett perfekt val för att få din mobil att se ut som ny igen.

Att fixa din trasiga mobilbaksida behöver inte vara en komplicerad eller dyrt process. Med Phonecare kan du få din telefon reparerad snabbt och enkelt, antingen genom att besöka våran butik eller genom att köpa reservdelarna själv och göra reparationen hemma.
Hitta din modell här

Så var inte nedstämd över din trasiga telefon - lösningen är bara ett klick bort! 
Klicka här ifall du vill att våra tekniker ska byta din baksida.
- Perfekt resultat, varje gång!



FÅ FRI FRAKT!

Få fri frakt när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev. Som kund hos oss får du unika erbjudanden, rabatter och senaste nytt! Koden skickas på mail.

Hem
Meny
Varukorg