MOBILSKAL, PLÅNBOKSFODRAL OCH MOBILTILLBEHÖR

Det första som kommer att tänkas på efter att du köpt en ny telefon eller begagnad mobil är hur man skyddar den från skador på bästa sätt.
Hur mycket skyddar mobilskal?
Att kombinera ett skärmskydd i härdat glas med ett mobilskal ger dig absolut bästa möjliga skydd.
Beroende på om du är ute efter ett plånboksfodral, stöttåligt skal eller ett slimmat skal så kommer har alla mobilskal någon typ av fördel.
Mobilskal skyddar din enhet från repor och smuts som ytterligare ökar mobilens livslängd. På Phonecare tillhandahåller vi mobilfodral som inte bara erbjuder ett gediget skydd utan också ger mer karaktär till din mobil. Med tanke på funktionalitet, kvalitet och pris, erbjuder vi ett brett utbud för dessa typ av mobiltillbehör. Läs mer om våra olika typer av skal och hur de skyddar din telefon i texten nedan.

Vårt mål på Phonecare är att alltid kunna tillhandahålla varje kund, oavsett vilken enhet du har, ett skal, fodral, skärmskydd eller tillbehör i ett högkvalitativt utförande till ett fantastiskt pris.
Med ett brett sortiment över 10,000 artiklar kan vi erbjuda skal, fodral och massvis med mobiltillbehör till alla typer av mobiltelefoner och surfplattor.
Vi kan garantera att du kommer hitta något som passar just dig.

KVALITÉ, PRISER OCH UTBUD
Precis som fingeravtryck är varje person unik, precis som smak för stil.
Det är därför vi erbjuder mobilfodral med unik design som passar just din stil.
Oavsett om du är ute efter ett heltäckande skal, stöttåligt skal, skal i hårdplast, plånboksfodral i läder, MagSafe skal, silikonskal, motivskal eller helt veganska skal så har vi det.
Vi har god lagerhållning på samtliga modeller och kommer alltid erbjuda dig konkuerrenskraftiga priser.

Varför är våra mobilfodral så fantastiska?
Det beror på att vi ser till att de är stötsäkra, designade med högkvalitativt material som skyddar din telefon från yttre skador.
Dessutom utformade för att passa enheten perfekt.

KVALITÉ
Att kunna erbjuda en av marknadens bästa priser på mobilskal, mobilfodral, och plånboksfodral utan att tumma på kvalité är någon vi har strävat efter under lång tid. Vi är ytterst noggranna med alla typer av mobilskal och mobiltillbehör som passerar vårt lager. Från och med att produkterna landat på vårt lager sker en visuell inspektion och de skal och tillbehör vi ser har några defekter selekteras bort. Efter långa leverantörssammarbeten och strävan efter perfektion utlovas alltid mobiltillbehör, fodral, mobilskal i ett högkvalitativt utförande. Trots att vi har ett stort sortiment av billiga mobilskal betyder inte detta att vi utsätter kvalitén för brister.

Några starka fördelar och egenskaper för våra mobilskal

1. Majoriteten av mobilskalen skyddar den bakre kameran tack vare en upphöjd kant just runt kameran. Skulle du tappa telefonen med kameran nedåt kommer dessa upphöjda kanter hjälpa att motverka skada.

2. Eftersom de stöttåligt skalen har upphöjda kanter runt om skärmen kommer dessa skal även motverka tappskador som kan leda till sprucken skärm.

3. Alla våra mobilskal är kompatibla med majoriteten av marknadens skärmskydd.

Vi anpassar våra inköp efter kundens efterfrågan där vi samtidigt erbjuder ett bassortiment till alla olika typer av enheter. Just nu har vi till exempel ett brett utbud av mobiltillbehör till iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14, Samsung S22 Ultra, Samsung S22, Samsung S23, Samsung Z Fold 3, Samsung S21, Huawei P40 Pro och många fler.
Vi erbjuder även premium mobilskal såsom iDeal of Sweden, Richmond & Finch och Rvelon. Vi har även egentillverkade mobilskal.

RVELON
Rvelon skal är en premiumserie av mobilskal som är designat baserat på hållbarhet och trender. Rvelon exponerar en clean, simpel och snygg stil.
Designad i Sverige med absolut noggranhet för att klä din mobil med ett stilrent utseende, magnetiska funktioner och viktigast av allt, hålla din mobil skyddad och tålig från oavsiktligt fall
Rvelon finns som stöttåliga skal med extra förstärkning, MagSafe skal, plånboksfodral i läder, plånboksfodral med avtagbart skal, plånboksfodral med extra kortfack samt silikonskal med och utan magnetiska funktioner.

VAD ÄR MAGSAFE?
Den metalliska ringen du ser på fodralet identifierar MagSafe.
Den magnetiska ringen ger ytterligare material med magnetiska egenskaper för att styra din MagSafe-laddare eller powerbank på plats.
Om du vill använda MagSafe-tillbehör som MagSafe-plånboken så fungerar bara ett MagSafe-kompatibelt fodral eller skal.
MagSafe införlivades i iPhone 12 för att skapa ett nytt ekosystem av tillbehör för enkel anslutning och snabbare trådlös laddning.

Inom en snar framtid kommer vi att se allt fler MagSafe-utrustade tillbehör.
Effektivare laddning.
Din iPhone hamnar automatiskt i ett optimalt läge med hjälp av magnetringen och kan, med kompatibel laddare, snabbladdas.


KONSTLÄDER
Om du som kund väljer att köpa ett plånboksfodral till ett lägre pris som till exempel består av materialet PU (konstläder) istället för äkta läder så kommer detta skalet med andra fördelar. Råvaran är billigare och därför kan vi få ner priserna där samtidigt som fodralet har sina egna fördelar.
Några anledningar är att konstläder är vattenavvisande vilket gör att fläckar är mycket enklare att få bort, materialet har ett högre luftgenomsläpp samt att PU-läder håller formen bättre.


ÄKTA LÄDER
Plånboksfodral som är gjort i genuint läder är en handgjord produkt.
Detta skal har alltså med högsta nogrannhet blivit skapad av människa och där med håller en gedigen hållbarhet.
Lädret blir allt finare med tiden och skapar sitt inviduella mönster utefter din användning. Extremt slitstarkt material som varar länge.


TRENDIGA SKAL
Klä din mobil efter dina färger.
Veganska mobilskal med en sömlös design som bibehåller telefonens ursprungliga känsla och klär din mobiltelefon med ett enkelt och cleant utseende samtidigt som
mobilskalen är anpassade för att skydda din telefon från stötar och tapp som kommer med en daglig användning. 
Hos oss hittar du ett stort utbud av trendiga skal i olika enfärgade utseenden samt helt transparenta skal.
Alla mobilskal har utskurna hål för högtalare och laddkontakt samt upphöjningar för sidoknappar som bibehåller knapptrycks-känslan.
Silikonskal, TPU skal, Extra stöttåliga skal, plånboksfodral, du hittar allt detta hos oss. Du hittar även trendiga skal till dina iPhone 12, iPhone 13 och iPhone 14 med inbyggd MagSafe magnet som döljer sig snyggt innuti mobilskalet. 

MILJÖTÄNK
Vi arbetar ständigt för att minska vårt avtryck på miljön genom att dra ner mängden plast och även sälja många produkter i bulk.
Dessa produkter kallar vi för (miljö). 
Detta indikerar att produkten säljs utan kartong och därför kan vi sälja den till ett lägre pris. Att köpa utan produktförpackning bidrar till miljön då mindre material går till spillo samt att vi kan frakta dessa i mindre paket.

VÅRAT MÅL MED MOBILSKAL
Vårt mål på Phonecare är att alltid kunna tillhandahålla varje kund, oavsett vilken enhet du har, ett skal, fodral, skärmskydd eller tillbehör i ett högkvalitativt utförande till ett fantastiskt pris. Med ett brett sortiment över 10,000 artiklar kan vi erbjuda skal, fodral och massvis med mobiltillbehör till alla typer av mobiltelefoner och surfplattor. Vi kan garantera att du kommer hitta något som passar just dig.